19 Ιουν 2009

Προτάσεις

Σαστισμένοι οι ναυτικοί μας άκουγαν.
Οι Αϋλοι του μίλησαν για το στάδιο μετάλλαξης τους απο ανθρώπινα γήινα όντα σε άυλα, τους ανέπτυξαν τη μέθοδό τους:
Κατ΄αρχήν αναγράφεται όλο το DNA και βάσει αυτού αναλύονται οι δυνατότητες των ανθρώπων τόσο αυτές που έχουν αναπτύξει ήδη όσο και εκείνες που δεν έχουν ακόμη γεννηθεί, αλλά υπάρχουν εν υπνώσει στα κύτταρα τους. Οι πληροφορίες κρατούνται στα εγκεφαλικά πρακτικά των βιολόγων-γενετιστών της κοινότητας και απο το στάδιο αυτό και ύστερα αρχίζει η συστηματική τους καλλιέργεια. Το νέο DNA θα δημιουργηθεί μέσα σε ελάχιστα ανθρώπινα δευτερόλεπτα.
Ασθένειες και ηλικία διαγράφονται, οι Αϋλοι είναι αθάνατοι, δεν προσβάλλονται απο ιούς και νόσους. Στο πρώτο αυτό στάδιο της μετάλλαξης οι ναυτικοί θα κρατήσουν το υλικό τους σώμα όπως είναι τώρα, εάν το θέλουν ή θα το αλλάξουν παίρνοντας τη μορφή που θέλουν και το φύλλο. Μπορούν να είναι άντρες, γυναίκες, παιδιά ή και ανδρόγυνα όντα, μπορούν να απολαμβάνουν τον έρωτα αλλά δεν τεκνοποιούν. Αν όμως θέλουν να νταντεύουν μωρά, ύπάρχουν πολλά σε θαλάμους εμβρύων, μπορούν άνετα να πάρουν 1 και 2 να έχουν να παίζουν. Τα μωρά δεν μεγαλώνουν δεν γίνονται παιδάκια..είναι συνέχεια μωρά.

Το στάδιο αυτό είναι πειραματικό..θα μάθουν να ενσωματώνονται σε κοινωνίες άλλων γήϊνων που ζούν ήδη εδώ και μελετάνε πώς να εξελιχθούν..σε Άϋλους. Ιδιότητες που πρόσφατα αποκτήθησαν μελετώνται σε βάθος ώστε να καταφέρουν να ξεπεράσουν το θέμα ύλης, να ξεχωρίσουν τη σκέψη απο το σώμα, να επιλέξουν με όλο τους το είναι να αφήσουν το σώμα πίσω. Να μάθουν να ζούν χωρίς αυτό. Το σώμα τους θα είναι αβαρές στο στάδιο της μετάλλαξης, θα ζυγίζει σχεδόν 1 κιλό στην αρχή που όλο και θα μειώνεται..οι Αύλοι δεν έχουν βάρος. Ωσπου να χάσουν εντελώς το βάρος τους θα έχουν αναπτύξει τις άλλες τους ιδιότητες, τη μεταφορά τους με τη σκέψη, τις αλλαγές πεδίου, τη ζωτική τους ενέργεια κατευθείαν απο το πυρήνα της Γη-R και κυρίως θα έχουν βρεί τη θέση τους στη κοινωνία αυτή όπου όλοι λειτουργούν για το κοινό σύνολο, της επιβίωσης,και της εξάπλωσης-διαιώνισης του είδους τους..

Υπάρχει βέβαια και η προοπτική να μη θέλουν να μείνουν, να προτιμούν να γυρίσουν στη Γή-R, στη παλιά τους ζωή σαν ναυτικοί. Είναι ελεύθεροι να το κάνουν, να έχουν όμως υπόψη τους ότι αν μιλήσουν για τον κόσμο των Αύλων, στο κέντρο της Γή-R κανείς δεν θα τους πιστέψει, θα τους θεωρήσουν τρελλούς και αργά ή γρήγορα θα τους κλείσουν στα τρελλοκομεία για να πεθάνουν στη σιωπή και στη λήθη.
Τους έδωσαν και παραδείγματα, για τον τάδε επιστήμονα..για τους δείνα..ερευνητές που επιστρέφοντας και διηγούμενοι τις ιστορίες τους για τους γίγαντες του φλοιού της Γής με τα πολλά φεγγάρια και τους μαύρους ήλιους..θεωρήθηκαν διαταραγμένοι και οι ισχυρές κυβερνήσεις φρόντισαν να τους κλείσουν το στόμα..για πάντα. Ο Χασάν μάλιστα θυμήθηκε και λεπτομέρειες του γεγονότος..ο θάνατος του επιστήμονα είπαν ότι ήταν ατύχημα..καρδιακή προσβολή.
Αν πάλι δε μιλήσουν, θα ξεχάσουν τα πάντα και θα συνεχίσουν να ζούν έχοντας όμως πάρει ένα φύσημα μακροζωίας, σαν δώρο που δεν αποκάλυψαν τη ζωή μέσα το φλοιό..και αν ποτέ θελήσουν να φύγουν ή να αλλάξουν γνώμη θα μπορέσουν σε μία στιγμή να το κάνουν. Η σκέψη τους θα είναι τόσο ισχυρή που άμεσα θα τους μεταφέρει σε αυτή ακριβώς τη πράσινη παραλία.

Αν αποφασίσουν να μείνουν, θα περάσει αρκετός καιρός προσαρμογής..θα ζούν μαζί με άλλους ανθρώπους που και εκείνοι είναι σε προκριματικό στάδιο, ώσπου να αποφασίσουν οι μέντορές τους τι ιδιότητες έχει ο καθένας και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη κοινότητα.. και μετά ανάλογα με τα προσόντα τους μπορεί να γίνουν ότι, θέλουν, κυβερνήτες αστρόοπλοιων, ερευνητές άλλων συμπάντων, καλλιεργητές σκέψεων, βιολόγοι,γενετιστές , συλλέκτες ανθρώπινων ειδών, ενεργειακοί επιστήμονες, γνωσσολόγοι, διδάκτορες, πολεμιστές-υπερασπιστές των πολυπληθών πλανητών της κοινοπολιτείας τους... ό,τι τραβάει ο νούς τους.
Ωσπου να αποφασίσθούν όμως οι τύχες τους, θα ζούν ανάμεσά τους σαν βασιλιάδες..ότι θέλουν θα το έχουν. Και ο καθένας ανάλογα με τις ικανότητές του θα ενσωματώνεται..
Ετσι οι ναυτικοί μας άρχισαν να σκέφτονται σαν ομάδα αλλά και ο καθένας μόνος του..

Δεν υπάρχουν σχόλια: